Over Moeder Vos

Over
Moeder Vos

WELKOM BIJ MOEDER VOS

Duurzaam. Het is een woord dat bij ieder bedrijf tegenwoordig in de mond wordt genomen. We kunnen er natuurlijk ook niet meer omheen
dat er actie ondernomen moet worden, om er voor te zorgen dat ook onze kinderen van alle natuurlijke rijkdommen kunnen blijven genieten. 
De meest duurzame oplossing is natuurlijk niets kopen of tweedehands producten. Alleen is dat niet altijd mogelijk. In dat geval willen we
natuurlijk alleen het beste voor onze kinderen (en onszelf). We snappen dat je in de winkels en online soms door de bomen het bos niet meer ziet. 
Wij hebben je geprobeerd een beetje te helpen door onze producten heel zorgvuldig te selecteren. Zo is bijvoorbeeld alle babykleding van biologisch
katoen en zoveel mogelijk GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. Dan hoef je daar in ieder geval niet meer op te letten!

Zo zetten we samen een stap in de goede richting. 

Duurzaam. Het is een woord dat bij ieder bedrijf tegenwoordig in de mond wordt genomen. We kunnen er natuurlijk ook niet meer omheen dat er actie ondernomen moet worden, om er voor te zorgen dat ook onze kinderen van alle natuurlijke rijkdommen kunnen blijven genieten. De meest duurzame oplossing is natuurlijk niets kopen of tweedehands producten. Alleen is dat niet altijd mogelijk. In dat geval willen we natuurlijk alleen het beste voor onze kinderen (en onszelf). We snappen dat je in de winkels en online soms door de bomen het bos niet meer ziet. 

Wij hebben je geprobeerd een beetje te helpen door onze producten heel zorgvuldig te selecteren.Zo is bijvoorbeeld alle babykleding van biologisch katoen en zoveel mogelijk GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. Dan hoef je daar in ieder geval niet meer op te letten!

Zo zetten we samen een stap in de goede richting. 

HET GEZICHT ACHTER MOEDER VOS

MOEDER VOS

Marjolijn is de eigenaresse van Moeder Vos en zelf in het trotse bezit van drie kinderen (en een man),
een huis met een tuin in Edam en een bakfiets, waarmee de bestellingen worden weggebracht. 

Wat de kinderen en haar man over Marjolijn zeggen:
Norah (2010): Ik ben boos, want ik mag nog geen telefoon van mama. Maar voor de rest zorgt ze wel heel goed voor ons en is ze heel erg lief.

Jelle (2012): Mama heeft een heel lange paardenstaart. Als het lang genoeg is geeft ze haar paardenstaart weg aan het goede doel om er een
pruik van te laten maken. Dat heeft ze nu al 6 keer gedaan, dat is bijna 2 meter haar.

Siem (2015): Mama speelt graag spelletjes met mij, ze is er alleen niet zo heel goed in want ik win altijd met Uno.

Man: Voor Marjolijn is de tweedehands winkel een soort schatkamer. Ik ben iedere keer weer bezorgd wat ze allemaal op de kop heeft weten te tikken.
Gelukkig geeft ze ook graag weer dingen weg, dan rouleert het toch een beetje….

Marjolijn is de eigenaresse van Moeder Vos en zelf in het trotse bezit van drie kinderen (en een man), een huis met een tuin in Edam en een bakfiets, waarmee de bestellingen worden weggebracht. 

Wat de kinderen en haar man
over Marjolijn zeggen:

Norah (2010): Ik ben boos, want ik mag nog geen telefoon van mama. Maar voor de rest zorgt ze wel heel goed voor ons en is ze heel erg lief.

Jelle (2012): Mama heeft een heel lange paardenstaart. Als het lang genoeg is geeft ze haar paardenstaart weg aan het goede doel om er een pruik van te laten maken. Dat heeft ze nu al 6 keer gedaan, dat is bijna 2 meter haar.

Siem (2015): Mama speelt graag spelletjes met mij, ze is er alleen niet zo heel goed in want ik win altijd met Uno.

Man: Voor Marjolijn is de tweedehands winkel een soort schatkamer. Ik ben iedere keer weer bezorgd wat ze allemaal op de kop heeft weten te tikken. Gelukkig geeft ze ook graag weer dingen weg, dan rouleert het toch een beetje….