Het begin van Moeder Vos

Het is januari 2021 en we zitten nog vol in de corona pandemie. Je bent het nu eigenlijk alweer bijna vergeten, maar toen zaten we nog in de grootste lockdown die we hopelijk ooit zullen meemaken. Het is ook een tijd geweest om na te denken over nieuwe ideeën. The great reset. Hoe gaat de wereld er na Corona uitzien en welke rol kan ik daarin spelen. Mijn droom was altijd om een eigen winkel te beginnen met Duurzame producten voor moeder en kind. Producten die goed, of in ieder geval beter dan veel massa productie, zijn voor mens en natuur. En zo is Moeder Vos ontstaan. Volledig uit intrinsieke motivatie. Ik verkoop alleen maar producten waar ik in geloof en waar ik achter sta. Omzet, winst, rijk worden zijn niet mijn drijfveer. Doen wat ik leuk vind en waar ik in geloof. En op die manier een hele kleine bijdrage leveren aan een betere wereld.

Moeder Vos